Bodrum Anadolu Lisesi

Vizyon: Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Türkiye’nin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.

Misyon: Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Fuel Oil
Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 252 3171700

WEB - https://bodrumanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Çırkan Mah. İsmet Paşa Cad. No36 Bodrum / Muğla

Yerleşim Yeri - Konacık Mahallesi

Adres - Çırkan Mah. İsmet Paşa Cad. No36 Bodrum / Muğla

Ulaşım Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muğla iline 125 Km. Bodrum ilçe merkezine 4 Km mesafededir.